A Hawkdive Media Kft. adatvédelmi irányelvei.

Ez az adatvédelmi szabályzat azért készült, hogy jobban szolgálja azokat, akiket érdekel, hogyan használják fel a “személyazonosításra alkalmas adataikat” (PII) online. Az amerikai adatvédelmi és információbiztonsági törvények szerint a PII olyan információ, amely önmagában vagy más információkkal együtt felhasználható egy személy azonosítására, kapcsolatfelvételére vagy megtalálására, illetve egy személy kontextusban történő azonosítására. Kérjük, figyelmesen olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat, hogy tisztában legyen azzal, hogyan gyűjtjük, használjuk, védjük vagy más módon kezeljük az Ön személyazonosításra alkalmas adatait a weboldalunkkal összhangban.
Milyen személyes adatokat gyűjtünk a blogunkat, weboldalunkat vagy alkalmazásunkat látogatóktól?
Nem gyűjtünk információkat az oldalunk látogatóiról.

vagy más részleteket, amelyek segíthetnek a tapasztalataiddal kapcsolatban.

Mikor gyűjtünk információkat?
Információkat gyűjtünk Öntől, amikor regisztrál a weboldalunkon, megrendelést ad le, feliratkozik egy hírlevélre, válaszol egy felmérésre, kitölt egy űrlapot, használja az élő csevegést, megnyit egy ügyfélszolgálati jegyet, vagy információkat ad meg a weboldalunkon.

Adjon visszajelzést termékeinkről vagy szolgáltatásainkról

Hogyan használjuk fel az Ön adatait?
Az Öntől gyűjtött információkat a következő módon használhatjuk fel, amikor Ön regisztrál, vásárol, feliratkozik hírlevelünkre, válaszol egy felmérésre vagy marketingkommunikációra, böngészik a weboldalon, vagy használ bizonyos egyéb funkciókat a weboldalon:
Az Ön élményének személyre szabása, valamint annak érdekében, hogy olyan típusú tartalmat és termékkínálatot tudjunk nyújtani, amely a leginkább érdekli Önt.
– Weboldalunk fejlesztése az Ön jobb kiszolgálása érdekében.
Annak érdekében, hogy jobban ki tudjuk szolgálni Önt az ügyfélszolgálati kérések megválaszolásában.
– Verseny, promóció, felmérés vagy egyéb weboldalfunkció adminisztrálása.
A tranzakciók gyors feldolgozása.
– Értékelések és vélemények kérése szolgáltatásokról vagy termékekről
A levelezést követően (élő chat, e-mail vagy telefonos megkeresés) nyomon követni őket.
Hogyan védjük az Ön adatait?
  • Nem használunk sebezhetőségi vizsgálatot és/vagy PCI-szabványok szerinti vizsgálatot.
  • Egy külső PCI-kompatibilis fizetési átjáró kezeli az összes CC-tranzakciót.
  • Rendszeres rosszindulatú programok átvizsgálását használjuk.
Az Ön személyes adatait biztonságos hálózatok mögött tároljuk, és csak korlátozott számú személy férhet hozzá, akik különleges hozzáférési jogokkal rendelkeznek az ilyen rendszerekhez, és kötelesek az információkat bizalmasan kezelni. Ezenkívül minden Ön által megadott érzékeny/hitelinformációt Secure Socket Layer (SSL) technológiával titkosítunk.
Számos biztonsági intézkedést hajtunk végre, amikor egy felhasználó megrendelést ad le, elküldi vagy hozzáfér az adataihoz, hogy megőrizzük az Ön személyes adatainak biztonságát.
Minden tranzakciót egy átjárószolgáltatón keresztül dolgozunk fel, és nem a mi szervereinken tároljuk vagy dolgozzuk fel.
Használunk “sütiket”?
Igen. A sütik olyan kis fájlok, amelyeket egy webhely vagy annak szolgáltatója az Ön webböngészőjén keresztül (ha Ön engedélyezi) átvisz az Ön számítógépének merevlemezére, és amelyek lehetővé teszik a webhely vagy a szolgáltató rendszerei számára, hogy felismerjék az Ön böngészőjét, valamint rögzítsenek és megjegyezzenek bizonyos információkat. Például sütiket használunk, hogy segítsenek megjegyezni és feldolgozni a kosárban lévő tételeket. Arra is használják őket, hogy segítsenek megérteni az Ön preferenciáit a korábbi vagy jelenlegi webhely-aktivitás alapján, ami lehetővé teszi számunkra, hogy jobb szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek. A sütiket arra is használjuk, hogy segítsenek összevont adatokat gyűjteni a webhely forgalmáról és a webhely interakcióiról, hogy a jövőben jobb webhelyélményt és eszközöket kínálhassunk.
Sütiket használunk:
Segítsen megjegyezni és feldolgozni a kosárban lévő tételeket.
– A felhasználó preferenciáinak megértése és elmentése a jövőbeli látogatásokhoz.
Nyomon követni a hirdetéseket.
– Összesített adatok összeállítása a webhely forgalmáról és a webhely interakcióiról annak érdekében, hogy a jövőben jobb webhelyélményeket és eszközöket kínálhassunk. Megbízható harmadik fél szolgáltatásait is igénybe vehetjük, amelyek a nevünkben nyomon követik ezeket az információkat.
Választhat, hogy számítógépe minden alkalommal figyelmeztesse Önt, amikor egy cookie-t küld, vagy kikapcsolhatja az összes cookie-t. Ezt a böngésző beállításain keresztül teheti meg. Mivel a böngészők egy kicsit különböznek egymástól, nézze meg a böngésző Súgó menüjét, hogy megtudja a sütik módosításának helyes módját.
Ha kikapcsolja a cookie-kat, előfordulhat, hogy egyes funkciók, amelyek hatékonyabbá teszik az oldal használatát, nem fognak megfelelően működni.Ez nem befolyásolja a felhasználói élményt, amelyek hatékonyabbá teszik az oldal használatát, és előfordulhat, hogy nem fognak megfelelően működni.
Média
Ha képeket tölt fel a weboldalra, kerülje a beágyazott helymeghatározó adatokkal (EXIF GPS) ellátott képek feltöltését. A weboldal látogatói letölthetnek és kivehetnek bármilyen helymeghatározó adatot a weboldalon található képekből.
Beágyazott tartalom más webhelyekről
Az oldalon található cikkek tartalmazhatnak beágyazott tartalmakat (pl. videókat, képeket, cikkeket stb.). A más webhelyekről származó beágyazott tartalom pontosan ugyanúgy viselkedik, mintha a látogató meglátogatta volna a másik webhelyet. Ezek a webhelyek adatokat gyűjthetnek Önről, cookie-kat használhatnak, további harmadik féltől származó nyomkövetést ágyazhatnak be, és nyomon követhetik az Ön interakcióját a beágyazott tartalommal, beleértve a beágyazott tartalommal való interakciójának nyomon követését, ha Ön rendelkezik fiókkal és be van jelentkezve az adott webhelyre.
Harmadik fél általi közzététel
Nem adjuk el, nem kereskedünk, és nem adjuk át más módon külső feleknek az Ön személyazonosításra alkalmas adatait, kivéve, ha erről a felhasználókat előre értesítjük. Ez nem terjed ki a weboldal hosting partnereire és más felekre, akik segítenek minket weboldalunk üzemeltetésében, üzleti tevékenységünk lebonyolításában vagy felhasználóink kiszolgálásában, amennyiben ezek a felek vállalják, hogy bizalmasan kezelik ezeket az információkat. Akkor is kiadhatunk információkat, ha azok kiadása helyénvaló a törvénynek való megfelelés, a webhelyünk szabályzatainak érvényesítése, vagy a saját vagy mások jogainak, tulajdonának vagy biztonságának védelme érdekében.
A látogatók nem személyazonosításra alkalmas adatait azonban más felek számára is átadhatjuk marketing, reklámozás vagy egyéb felhasználás céljából.
Harmadik féltől származó linkek
Alkalmanként, saját belátásunk szerint, harmadik fél termékeit vagy szolgáltatásait is felvehetjük vagy felajánlhatjuk weboldalunkon. Ezek a harmadik féltől származó webhelyek különálló és független adatvédelmi irányelvekkel rendelkeznek. Ezért nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget ezen oldalak tartalmáért és tevékenységéért. Ennek ellenére igyekszünk megvédeni oldalunk integritását, és örömmel fogadunk minden visszajelzést ezekkel az oldalakkal kapcsolatban.
Milyen jogai vannak az adatai felett
Ha van fiókja ezen a webhelyen, vagy hozzászólásokat hagyott, kérheti, hogy megkapja az Önről tárolt személyes adatok exportált fájlját, beleértve az Ön által megadott adatokat is. Azt is kérheti, hogy töröljük az Önről tárolt személyes adatait. Ez nem foglalja magában azokat az adatokat, amelyeket adminisztratív, jogi vagy biztonsági okokból vagyunk kötelesek megőrizni.
Google

A Google hirdetési követelményei a Google hirdetési elveiben foglalhatók össze. Azért vannak bevezetve, hogy pozitív élményt nyújtsanak a felhasználók számára. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Weboldalunkon Google AdSense hirdetést használunk.
A Google, mint harmadik fél, cookie-kat használ a hirdetések megjelenítéséhez az oldalunkon. A DART cookie használata lehetővé teszi a Google számára, hogy hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóinknak a honlapunkon és más internetes oldalakon tett korábbi látogatások alapján. A felhasználók a Google Ad and Content Network adatvédelmi szabályzatának meglátogatásával lemondhatnak a DART cookie használatáról.
A következőket hajthatjuk végre:
Remarketing a Google AdSense-szel
Google Display Network Impression Reporting
Demográfiai és érdekeltségi jelentések
DoubleClick platform integráció
Mi, valamint harmadik felek, például a Google, első féltől származó cookie-kat (például a Google Analytics cookie-kat) és harmadik féltől származó cookie-kat (például a DoubleClick cookie-t) vagy más harmadik féltől származó azonosítókat használunk, hogy együttesen adatokat gyűjtsünk a felhasználói interakciókról, a hirdetési megjelenítésekről és más hirdetési szolgáltatási funkciókról, ahogy azok a weboldalunkhoz kapcsolódnak.
Kiszállás:
A felhasználók a Google Hirdetési beállítások oldalon beállíthatják a Google hirdetési módjára vonatkozó beállításokat. Másik lehetőségként a Network Advertising Initiative Opt Out oldalának meglátogatásával vagy a Google Analytics Opt Out Browser kiegészítőjének használatával is lemondhat.
Kaliforniai online adatvédelmi törvény
A CalOPPA az első olyan állami törvény az országban, amely előírja a kereskedelmi weboldalak és online szolgáltatások számára, hogy adatvédelmi irányelveket tegyenek közzé. A törvény hatálya jóval túlmutat Kalifornián, és az Egyesült Államokban (és valószínűleg a világon) minden olyan személynek vagy vállalatnak, amely kaliforniai fogyasztóktól személyazonosításra alkalmas adatokat gyűjtő weboldalakat üzemeltet, kötelessége, hogy a weboldalán feltűnő adatvédelmi szabályzatot tegyen közzé, amely pontosan feltünteti, hogy milyen adatokat gyűjtenek, és hogy mely személyekkel vagy vállalatokkal osztják meg azokat. – További információk: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
A CalOPPA szerint a következőkkel értünk egyet:
  • A felhasználók névtelenül látogathatják oldalunkat.
  • Amint ez az adatvédelmi szabályzat elkészül, a honlapunkon, vagy legalább a honlapunkra való belépést követő első jelentős oldalon elhelyezünk egy linket, amely erre utal.
  • Adatvédelmi szabályzatunk linkje tartalmazza az “Adatvédelem” szót, és könnyen megtalálható a fent megadott oldalon.
Önt értesítjük az Adatvédelmi irányelvek bármely változásáról:
– Adatvédelmi szabályzat oldalunkon
Megváltoztathatja személyes adatait:
E-mailben
Hívjon minket
Bejelentkezve a fiókjába
Hogyan kezeli oldalunk a Do Not Track jelzéseket?
Tiszteletben tartjuk a Do Not Track jelzéseket és a Do Not Track (DNT) böngészőmechanizmusok használata esetén nem követjük, nem telepítünk sütiket, illetve nem használunk hirdetéseket.
Engedélyezi a weboldalunk a harmadik fél által végzett viselkedéskövetést?
Fontos azt is megjegyezni, hogy engedélyezhetjük a harmadik fél által végzett viselkedéskövetést, amelyet harmadik fél elemző szolgáltatásai, például a Google Analytics, a Facebook Pixel Analytics vagy hasonló szolgáltatások állíthatnak be. A cél kizárólag a weboldal használatának és a mérőszámoknak a megértése lesz, hogy javíthassuk szolgáltatásainkat.
COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

A 13 év alatti gyermekek személyes adatainak gyűjtésével kapcsolatban a gyermekek online adatainak védelméről szóló törvény (Children’s Online Privacy Protection Act, COPPA) a szülők kezébe adja az irányítást. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság, az Egyesült Államok fogyasztóvédelmi ügynöksége érvényesíti a COPPA-szabályt, amely meghatározza, hogy a weboldalak és online szolgáltatások üzemeltetőinek mit kell tenniük a gyermekek magánéletének és biztonságának online védelme érdekében.

Kifejezetten 13 év alatti gyermekek számára nem folytatunk marketingtevékenységet.
Engedjük-e, hogy harmadik felek, beleértve a hirdetési hálózatokat vagy beépülő modulokat, 13 év alatti gyermekek PII-jét gyűjtsék?
Tisztességes információs gyakorlatok

A tisztességes információs gyakorlat elvei képezik az Egyesült Államok adatvédelmi jogának gerincét, és a bennük foglalt fogalmak világszerte jelentős szerepet játszottak az adatvédelmi jogszabályok kialakításában. A tisztességes információs gyakorlat alapelveinek és azok végrehajtásának megértése kritikus fontosságú a személyes adatokat védő különböző adatvédelmi törvényeknek való megfeleléshez.

Annak érdekében, hogy összhangban legyünk a tisztességes információs gyakorlatokkal, az alábbi válaszlépéseket fogjuk megtenni, ha adatszegés történik:
E-mailben értesítjük Önt
– 7 munkanapon belül
A felhasználókat helyszíni értesítéssel fogjuk értesíteni.
– 7 munkanapon belül
Egyetértünk az egyéni jogorvoslati elvvel is, amely megköveteli, hogy az egyéneknek joguk legyen jogszerűen érvényesíthető jogokat érvényesíteni a törvényt be nem tartó adatgyűjtőkkel és adatfeldolgozókkal szemben. Ez az elv nem csak azt követeli meg, hogy az egyéneknek végrehajtható jogaik legyenek az adatfelhasználókkal szemben, hanem azt is, hogy az egyének bírósághoz vagy kormányzati szervekhez fordulhassanak az adatfeldolgozók által elkövetett jogsértések kivizsgálása és/vagy üldözése érdekében.
CAN SPAM törvény

A CAN-SPAM-törvény a kereskedelmi e-mailekre vonatkozó szabályokat, a kereskedelmi üzenetekre vonatkozó követelményeket, a címzetteknek jogot biztosít arra, hogy az e-mailek küldését leállítsák, és szigorú szankciókat ír elő a jogsértések esetére.

Azért gyűjtjük az Ön e-mail címét, hogy:
– Információk küldése, megkeresések megválaszolása és/vagy egyéb kérések vagy kérdések megválaszolása.
– A megrendelések feldolgozása, valamint a megrendelésekkel kapcsolatos információk és frissítések küldése.
– További információkat küldünk Önnek a termékével és/vagy szolgáltatásával kapcsolatban.
– A levelezési listánkon való értékesítés, vagy az eredeti tranzakció után továbbra is e-maileket küldünk ügyfeleinknek.
A CANSPAM-nek való megfelelés érdekében elfogadjuk a következőket:
Ne használjon hamis vagy félrevezető tárgyakat vagy e-mail címeket.
– Az üzenetet valamilyen ésszerű módon reklámként kell azonosítani.
Adja meg az üzletünk vagy telephelyünk székhelyének fizikai címét.
Ellenőrizze a harmadik féltől származó e-mail marketingszolgáltatások megfelelőségét, ha használnak ilyet.
– Gyorsan teljesítse a leiratkozási/leiratkozási kérelmeket.
Lehetővé teszi a felhasználók számára a leiratkozást az egyes e-mailek alján található link segítségével.

GDPR

Tiszteletben tartjuk a GDPR törvény részét képezi az IAB átláthatósági és hozzájárulási keretrendszerének, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérjék, hogy teljes mértékben ellenőrizhessék és törölhessék adataikat, bármit is gyűjtöttünk a kapcsolatfelvételi űrlapon, a blog megjegyzés rovatában, az e-mail írása a támogatási e-mail címünkre vagy bármely más módon, amely megosztja a nevüket és az e-mail címüket. Ha egy felhasználó szeretné, hogy az így gyűjtött adatait töröljék a rendszerünkből, bármilyen adatokat is gyűjtöttünk, kapcsolatba léphet velünk a [email protected] címen, és kérheti ezt.
Frissített
Nagyra értékeljük az Ön magánéletét, és elkötelezettek vagyunk személyes adatainak védelme iránt az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) és a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény (CCPA) értelmében.
Az általunk gyűjtött információk:
Személyes információk: Az Ön nevét, e-mail címét, elérhetőségi számát és egyéb releváns adatokat gyűjthetünk, amikor Ön kapcsolatba lép weboldalunkkal, termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal.
Felhasználási adatok: Az Ön eszközére, böngészőjének típusára, IP-címére és a weboldalunkon való böngészési viselkedésére vonatkozó információkat automatikusan gyűjthetjük.
Hogyan használjuk fel az Ön adatait:
Szolgáltatások nyújtása: Az Ön személyes adatait termékeink és szolgáltatásaink nyújtására, az Ön kérdéseire való válaszadásra és az Ön kéréseinek teljesítésére használjuk fel.
Szolgáltatásaink javítása: Elemezhetjük a használati adatokat, hogy javítsuk weboldalunk működését, tartalmát és felhasználói élményét.
Információmegosztás:
Személyes adatait nem adjuk el és nem adjuk bérbe harmadik félnek.
Megoszthatjuk az Ön adatait megbízható szolgáltatókkal, akik segítenek minket szolgáltatásaink nyújtásában. Ezeket a szolgáltatókat szigorú titoktartási megállapodások kötik, és nem használhatják fel az Ön adatait semmilyen más célra.
Az Ön jogai:
Önnek joga van személyes adataihoz hozzáférni, azokat frissíteni vagy törölni. Ezen jogok gyakorlásához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbiakban megadott elérhetőségeken keresztül.
Tiszteletben tartjuk a “Do Not Track” jelzéseket, és nem követjük nyomon az Ön online tevékenységét, ha engedélyezi ezt a funkciót a böngésző beállításaiban.
Ha bármikor le szeretne iratkozni a jövőbeni e-mailekről, küldjön nekünk e-mailt a következő címre
[email protected] és mi azonnal eltávolítjuk Önt MINDEN levelezésből.
Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése merülne fel az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken léphet velünk kapcsolatba.

Email : [email protected]

Utolsó frissítés: 2023-07-24